OM MODELLERNE

De mest populære Lille Petra stole

Petra lænestolen kan fås med og uden en puf. Petra er en rummelig og komfortabel lænestol, som er nem at leve med, og puffen er en forlængelse af dette. Ligesom lænestolen, kan den placeres lige ved siden af sofaen og give en ekstra siddeplads, når der er behov for det.

Puffens afrundede hjørner blødgør designets former og gør den mere venlig til mindre rum, mens dens eget høje komfortniveau gør Lille Petra mindre afhængig af tilstedeværelsen af sofahynder omkring sig.

&Tradition Little Petra VB1 Lænestol Fåreskind/Valnød

Den hvide stol til det moderne hjem. Stolen er med Fåreskind, som gør den meget behagelig at sidde i. Perfekt til dagligstuen.

&Tradition Little Petra VB1 Lænestol Fåreskind Sahara/Valnød

Petra stolen med den flotte og elegante brune fåreskindsfarve. Sammen med de valnødsfarvede ben, giver den en perfekt kontrast til rummet.

&Tradition Little Petra VB1 Lænestol Karakorum Beige/Eg

Den beigefarvet klassiske lænestol er lavet af stoffet karakorum, hvilket giver en god konsrast til resten af møblerne i hjemmet

&Tradition Little Petra VB1 Lænestol Hallingdal Grå/Eg

Den grå hallingdal petra stol er god til det moderne og skandinaviske hjem. Dens flotte ben lavet af egetræ giver en god kontrast til stolen