Rengøringsguide

Det specielle ved Lille Petra stolen

Fåreskindet er blødt at røre ved, og er gjort ekstraoridinært og slidestærkt gennem polstringen. Det er det gjort gennem en tæt og krøllet fleece, der kommer intakt i sin mest naturlige form, som giver den det unikke look.

De forskellige materialer gør man skal være obs på hvordan man gør sin Lille Petra ren. Det betyder blandt andet at to stykker fåreskind ser aldrig ens ud og tendens til at vise naturlige variationer i både krøller og toner.

Hvad skal du være obs på når du rense din Lille Petra?

Du skal være opmærksom på, at uldens naturlige fibre kan blive viklet og slidt igennem tiden. I forhold til farve, kan evnen til at bevare den originale tone variere alt efter hvor meget den bliver brugt. Farven forsvinder også hurtigere hvis stolen får for meget direkte sollys. Vi anbefaler at hold fåreskindspolstrede produkter væk fra direkte sollys for at undgå misfarvning.

Rengøring af Lille Petra stolen

For at bevare hudens meget taktile, bløde natur, foreslår vi støvsugning på en ugentlig basis

Når de er plettet, skal pletterne være gennemblødte med vand så hurtigt som muligt. Til større pletter, læg et rent håndklæde på spildet og lad det absorbere så meget væske som muligt

Til rengøring, vi anbefaler brug af en svamp, lunken vand og mildt uldvaskemiddel.